Selecteer een pagina

Website Design

Welkom bij Focify, de webdesignstudio van een gepassioneerde en gedreven vrouw van 48 jaar oud. Met een interesse in computers, internet en websites, heeft zij zichzelf ontwikkeld tot een ervaren webdesigner met oog voor detail en een scherp gevoel voor esthetiek. Haar toewijding aan haar werk is zo groot dat ze haar bedrijf Focify noemt, omdat ze altijd gefocust is op het creëren van prachtige en functionele websites voor haar klanten. Als u op zoek bent naar een webdesigner die zich volledig inzet voor uw project, bent u bij Focify aan het juiste adres.

Schermafbeelding steunt-je

Doel

Focify is een webdesignstudio met als doel het creëren van prachtige, functionele en gebruiksvriendelijke websites voor klanten van elke omvang en branche.

Missie

Onze missie is om met onze expertise en toewijding ervoor te zorgen dat uw online aanwezigheid de beste representatie is van uw bedrijf. Wij geloven dat elk bedrijf uniek is en daarom werken we samen met onze klanten om hun individuele wensen en doelen te begrijpen en te vertalen naar een op maat gemaakte website die past bij hun visie.

Resultaat

Het resultaat is een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk, veilig en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Bij Focify staat uw tevredenheid centraal en we streven er altijd naar om de best mogelijke ervaring te bieden voor onze klanten.

Schermafbeelding steunt-je

laravos.nl is een website van een kunstenares uit Hengelo die met haar sculpturen het vrouwlijke oergevoel wil laten spreken. Zij heeft een gallerie en exposeert haar sculpturen en sieraden.

Schermafbeelding herstel-verhalen

herstel-verhalen.nl is een website van lotgenoten voor lotgenoten met een psychische kwetsbaarheid. Er staan herstelverhalen op de website, persoonlijke verhalen van mensen daarin een kantelpunt waarin ze op weg zijn naar herstel.

vrmentalhealth.nl is een website over Virtual Reality voor mentale gezondheid. VR Mental Health is het onderzoekslab van het UMCG Universitair Centrum Psychiatrie. Zij ontwikkelen VR toepassingen voor psychische problemen.

Focify.nl

Neem contact op voor een intakegesprek of andere vragen.